Γέφυρα – Η Νέα Πόλη της Μονεμβάσιας

Η Γέφυρα, η νέα πόλη της Μονεμβασιάς, χτισμένη πανοραμικά απέναντι από το Κάστρο, σας καλωσορίζει και σας υποδέχεται σε αυτή την ονειρική ιστορική διαδρομή, που θα χαραχτεί με τα πιο όμορφα χρώματα και τις πιο όμορφες εικόνες στα ταξιδιωτικά σας ημερολόγια.
Σύγχρονες υποδομές, καταστήματα, παραδοσιακά μαγαζιά, εστιατόρια, καφετέριες, κλαμπ και όλες οι ανέσεις που συναντά κανείς σε μια μοντέρνα πόλη, σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη γοητεία του επιβλητικού Βράχου, όπως αυτός υψώνεται μπροστά σας ενώ ατενίζετε τη Μονεμβάσια από το μπαλκόνι ενός από τα πάμπολλα μικρά, πανέμορφα ξενοδοχεία της σύγχρονης πόλης, θα σας παρασύρουν σε διαδρομές ονείρου και αισθήσεων.
Τα μικρά ή μεγάλα κύματα του Λακωνικού Κόλπου μας ταξιδεύουν στο χρόνο, οι μυρωδιές και οι γεύσεις της τοπικής κουζίνας δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και οι μαγευτικές μικρές παρθένες παραλίες με τα καταγάλανα νερά δροσίζουν το σώμα και αναζωογονούν τις αισθήσεις. Το άρωμα του ροδόνερου, όπως πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα στα πολλά παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία της πόλης, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το περίφημο αμυγδαλωτό της Μονεμβασιάς, σαμουσάδες, ραφιόλια και δίπλες, όλα φτιαγμένα με μεράκι και γνήσια τοπικά υλικά.

Δείτε τους ξενώνες της περιοχής